Varför kan det inte bara vara för att han är sjuk i huvudet?

2018-03-16 - 16:27:54
För lite mer än en månad sen "dejtade" jag en kille som jag började få känslor för. Dock av vana var jag väldigt försiktig med att berätta för de runt mig då jag blivit sårad och besviken många gånger förut.
 
En kväll hemma hos honom väljer han att ha skype-sex med sitt ex när han ligger bredvid mig i sängen och tror att jag sover. Jag blev så chockad och äcklad att jag valde att fortsatte sova (han bodde långt ifrån mig så att ta sig hem vid den tiden kändes som en större säkerhetsrisk än att ligga kvar). På morgonen klädde jag på mig snabbt som tusan innan första tåget gick och i princip sprang därifrån. Vilket äckel. Jag smsade direkt efter och sa att jag inte ville ses längre då jag var äcklad och förnedrad över ett så sjukt betendee. 
 
Under två veckors tid fortsatta han kontakta mig, även när jag blockade hans nummer (han hittade nya) och skrev gång på gång att jag inte ville ha kontakt längre. Jag var inte intresserad längre, tappat alla känslor och kände mig äcklad av tanken på honom. 
 
För en vecka sen kommer han oinbjuden till min lägenhet och ringer på. Jag öppnar med kedjan på (hade inget titthål men det har jag nu, bra invenstering) och blir chockad och stänger på en gång. Han står utanför min dörr i 10 minuter och bönar och ber att få be om ursäkt, att han fått känslor och vill prata. Jag är livrädd och har starka flashbacks från två år sen när en man i min byggnad försöker bryta sig in i min lägenhet och vädjar han att gå flera gånger om. 
 
Till slut när jag säger att jag tänker ringa polisen, går han. Han väntar utanför min port i ytterligare 15 min tills en släkting får syn på han och han skyndar sig iväg, rädd. Han skickar ett sms 1 timma senare och ber om ursäkt att han kom till mitt hem och att han bara vill prata men tänker nu lämna mig ifred för gott.
 
Det som har stört mig mest veckan efter den här händelsen är inte det som faktiskt hände, utan hur andra reagerade. Kommentarer jag har fått är:
 
"Vad träffar du för killar egentligen?"
"Han var ju kär i dig och kunde inte släppa"
 
"Han kommer ju ifrån sån kultur, de har ingen respekt för kvinnor"
 
Det är DEN. Den där sista som har stört mig mest. Varje dag påminns jag om hur fördomsfullt Sverige har blivit med alla poliser som står och skyddar Nordiska RasistRörelsen vid tunnelbanor då de har yttrandefrihet, dock i anonyma kläder, fega som de är. 
 
Varför gör vi ALLTID ursäkter för män och deras beteenden? Det går tillbaka till skolan när man fick höra "han drar dig i håret för han tycker om dig, försöker få din uppmärksamhet" osv osv. Men kan det inte bara vara så att VISSA män är bara sjuka i huvudet? De gör saker för att de har något allmänt fel på dem som inte har något med deras bakgrund, utbildning eller ursprung att göra? Han som tafsade på mig när jag låg och "sov" på en efterfest var Svensk men antar att han "bara var full och tyckte om mig"?
 
Jag förstår, det ska vara betryggande för mig att höra VARFÖR en man beter sig dåligt, men det är inte det. Det är lika sjukt som deras beteende. Och Sverige, det är fan bara inte en "Ahmed" som beter sig dåligt. Det är även lilla Pelle som växte upp i Danderyd, eller Daniel som växte upp i Blekinge eller kanske Johannes som växte upp i Hammarby. Jag har 3 olika bekanta som alla tre har blivit våldtagna av olika SVENSKA män, men de vågade inte anmäla det, varför? Vem fan ska tro att en "Calle" med kärnfamilj och bra utbildning gett sig på en utsatt tjej? Näe aldrig eller hur?
Det är ju inte hans kultur.
 
Så snälla, bespara mig era jävla fördomar för jag är inte intresserad och har aldrig varit. Spara dem till era SD röstningsblanketter i höst.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0